Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

El cost amagat. L’altra cara de la transició verda

Un documental que recull els impactes que la transició verda europea està tenint en països com Xile i l’Argentina. Una invitació a escoltar els testimonis de qui pateix aquest impacte, però sobretot a preguntar-nos què pensem fer des del Nord global.

Un documental d’ODG, l’Observatori del deute en la globalització.

Debat posterior amb Alfons Pérez, investigador en energia i clima de l’ODG, i Gisela Torrents Monegal, tècnica de Justícia Climàtica i Drets Ambientals d’Observatori DESCA.

Gisela Torrents Monegal: Ambientòloga especialitzada en crisi climàtica i transició ecosocial justa, amb un postgrau en Diplomàcia i Negociacions Internacionals i cursant el màster en Carbon Management a la Universitat d’Edimburg. Té experiència en consultoria internacional en canvi climàtic per a diversos governs, gestió de projectes d’economia sostenible, mitigació i adaptació a diversos països del Sud Global i a Catalunya, així com en l’estudi de la justícia social i democràtica de les noves polítiques públiques de transició ecològica. Ha estat també delegada a les negociacions internacionals del Conveni Marc de les Nacions Unides sobre Canvi Climàtic des de la COP22 fins a l’actualitat, fent lobby amb universitats i ONGs per a la implementació correcta de l’Acord de París.

Alfons Pérez: Investigador i activista a l’Observatori del Deute en la Globalització. Ha passat els darrers anys treballant els impactes de la política energètica i climàtica de la Unió Europea a tercers països, la influència del capitalisme financier en el món de l’energia i les respostes des d’entitats i moviments al Nord i el Sud Global.

Aforament limitat.

[Inscripció]